U kolekciji kompalije Luj Viton za jesen/zimu 2021 našla se i jedna zanimljiva ženska tašna. Inspiracija za ovu tašnu dizajner Virgil Abloh je pronašao u velikim putničkim aviona pa tako tašna ima detaljan izgled aviona sa repom, krilima, čak i četiri motora ispod krila. Na prvi pogled moglo bi se reći da je u pitanju kombinacija Boinga C-17 Globemaster III i C-130 Herkules.

Mnogi su u prvom trenutku pomislili da je ovo prvoaprilska šala ali vest je potvrđena ovo je pravi model ženske tašne za zimu 2021.

Po fotografijama se može zaključiti da je tašna rađena od koža. Bilo bi interesantno da se gondole motora otvaraju i da su predviđene za smeštaj sitnica. Tašna podseća na veliki transportni avion i na prvi pogled moglo bi se reći da je u pitanju kombinacija Boinga C-17 Globemaster III i C-130 Herkules.

Kao što bi Sir Oliver iz stripa “Alan Ford” rekao cjena sitnica samo 39.000 dolara. Među ljubiteljima avijacije ova vest je dočekana uz kometare da se za 39.000 dolara može kupiti pravi avion, a ne ženska tašna. Da li će se ovaj model prodavati ostaje da se vidi.