Dario Kosta je 4.septembra 2021.godine napravio let za pamćenje. Naime, pilot Red Bulla je proleteo kroz tunele T1 i T2 Čataldža na autoputu Marmara kod Istambula.

Let kroz tunele je trajao 43.44 sekundi a dužina tunela je bila 2.260 metara. Za ovu priliku Kosta je leteo na avionu Zivko Edge 540.

Kosta je rođen 1980.godine i prvi solo let je imao već 1996.godine. Po završetku srednje škole dobio je stipendiju za komercijalnog pilota, a zatim je dobio licence za nastavnika letenja i nastavnika akrobatskog letenja. U  Red Bull Air Race World Championshipu je prvi put nastupio 2016.godine postavši tako prvi italijanski pilot u ovom takmičenju.

Godinu dana kasnije Kosta je zajedno sa sijašem Rokom (Ian Rocca) izveo sinhronizovani nastup za Lambordžinijev promotivni film Aventador S.

Lista zanimljivih poduhvata se nastavlja i tokom 2019.godine kada je Kosta postao prvi pilot koji je u brišućem letu izvodio akrobatske figure nad Namibijskom pustinjom. Zatim je izveo valjak u formaciji za helikopterom, a tu su i sinhronizovani akrobatski letovi sa vingdžet letačima. Njegovi nastupi su bili veoma zapaženi pa je usledio i nastup na aeromitingu Airpower.

Prošle godine Kosta je učestvovao u snimanju Red Bull filma “Drum the Bull” a zatim je usledio brišući let nad stazom F1 Styrian… Sledeće godine Kosta će učestvovati u novom takmičenju AeroGP1.